If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако имаш намерение да кръшнеш с някоя кака, първо я събори в колата с фунгицида
Кви каки бе, човек То по-скоро ше съм ви благодарен, ако се произнесете с Пумукле дали се понася от бременни тая миризма, че жената да не ми пили на главата пак
П.С. И без това изпръскахме целия флакон фунгицид, ше се мислят алтернативи за каките
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Това не го пръскай това е датчика на климатика за температурата в купето, Предполагам че колегите са имали в предвид отворите на въздухопроводите от двете страни отгоре на таблото и духалките под таблото
Няма ли да е по-лесно да пуснеш климата и да пръскаш обилно в тръбата ,която е веднага след филтъра на купето(под чистачката на пасажера) и въздуха сам да си свърши работата?
Няма ли да е по-лесно да пуснеш климата и да пръскаш обилно в тръбата ,която е веднага след филтъра на купето(под чистачката на пасажера) и въздуха сам да си свърши работата?
Пумукъл е описал перфектно и в детайли процедурата на предната страница Естествено, че е най-правилно да се пръска във турбината на вентилатора. То иначе този препарат на Professional става на пяна и ако не е перката да го засмуче и нагнети навътре, все едно нищо не си направил
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Някой знае ли къде може да е филтъра на купето, ако не е под пасажерската чистачка?! Защото на мен ми мирише, понякога, но много рядко. Май само когато пусна климатика за изчистване на стъклата и вали дъжд.... ама може и да е имало умряло животно, защото се поразмина тая смрад напоследък ей така.
Ама филтърът е проблем. Къде може да е сложен Отваряха под чистачката - няма филтър. Гледах схема за смяната му в магазина и е показано да е там, ама на моята не е.
Абе аз не съм чувал 156 да има филтър за купето на друго място. Що не се замислиш че може да нямаш сложен
Има, има...!
При по-новите 156-ци климатика е малко по-различен /като устройство/. Доколкото си спомням Търтея беше постнал една схема някъде из форума....филтрите са два - единият някъде под жабката, другият - не помня...
Абе аз не съм чувал 156 да има филтър за купето на друго място. Що не се замислиш че може да нямаш сложен
Има, има...!
При по-новите 156-ци климатика е малко по-различен /като устройство/. Доколкото си спомням Търтея беше постнал една схема някъде из форума....филтрите са два - единият някъде под жабката, другият - не помня...
Има, има...!
ндаа така си е
само дето никой не е под жабката
Хубу де.....не съм запомнил правилно.....ама помня, че бяха 2 ....
Comment